2017 Was indeed a year of change – one such change was in the Metaphor studio space. We have been lucky to have shared a happy home in 44 Stanley with an interesting selection of creatives and intellectuals.  This year has brought us new blood – praekelt.org swept in to the mix, bringing good-doing techies to join us architects, designers, writers etc and allowed Metaphor to re design the office space. Clean and white with plants, that’s how things would be in a perfect world where Lane played God.

The communal desks are bespoke, designed MacBook plugins to a central power hub below the work surface. Clutter free and practical – and pristinely white.

Frameless glass divides the boardroom, our kitchen is neatly scooched into the back next to our very cool – and very tech friendly – new Skype booths. These have been insulated with sound absorbing felt wall covering and acoustic lining under the soft black carpet.

Thank you all for a wonderful shared space!

Photography by Astrid Kelli Kingsley

 

slide08-1

slide10-1


slide11

slide12

slide13-1


slide14

slide15

slide16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *